Ons Team

Bij de selectie van onze medewerkers streven wij de perfecte match na om aan uw verwachtingen te voldoen. Wij vinden het belangrijk dat het tussen u en de zorgverlener klikt, want in kwaliteitsvolle zorgverlening is onderling vertrouwen essentieel.


Al onze medewerkers zijn dan ook gebonden door het beroepsgeheim. Zij zijn discreet en zullen niet met buitenstaanders spreken over jou of je gezin, noch over informatie die zij rechtstreeks of onrechtstreeks hebben verkregen van familieleden of anderen uit uw omgeving.


Onze Persoonlijke Assistenten zijn gemotiveerde mensen met het hart op de juiste plaats. Zij assisteren je graag bij alle essentiƫle behoeften van het dagelijks leven die je wegens ziekte, handicap of omwille van de hogere leeftijd, tijdelijk of permanent niet alleen kan vervullen.

Zij kunnen je helpen bij je persoonlijke verzorging, de maaltijdbereiding, helpen met het eten en drinken, je begeleiden bij een uitstap, doktersbezoek of naar andere afspraken, ze kunnen je boodschappen doen, helpen met licht huishoudelijk werk, zoals afwassen, stofzuigen, bed opmaken, enz.


U kan ook beroep doen op onze Persoonlijke Assistenten om je te begeleiden en te ondersteunen bij de uitvoering van je hobby's,  sport, enz.
Voor specifieke zorgvereisten werken wij samen met gecertifieerde zelfstandige zorgprofessionals die net als ons kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Dit biedt u en ons naast flexibiliteit ook keuzevrijheid.


Denk hierbij aan verpleegkundige, kinesist, vroedvrouw, ...


Onze administratieve medewerkers zorgen voor de nodige ondersteuning op administratief  vlak en gaan op zoek naar de antwoorden op uw zorgvragen, indien gewenst komen zij op geregelde tijden bij u langs om uw adminsitratie in orde te brengen.


Het management van VLOEMANS CARE coƶrdineert en stuurt haar medewerkers en streeft voortdurend naar kwaliteitsverbetering en innovatie.


Bij hen kan u altijd terecht met alle kleine en grote bekommernissen.