Zorgaanbod

Zorgaanbod

Kwaliteit

Professionele zorgverlening en vertrouwen zijn essentiële zaken bij het verlenen van thuiszorg.


Wij werken dan ook uitsluitend met gekwalificeerde zorgprofessionals die onze waarden en opvattingen delen.


Om onze kwaliteit op te volgen en waar nodig verbeteringen aan te brengen, voeren wij op geregelde tijdstippen evaluatie-gesprekken met onze cliënten.


VLOEMANS CARE biedt u

helpende en zorgende handen in uw thuisomgeving, aangepast aan uw behoeften

en uw wensen.


ADL Assistentie

Onze Persoonlijk Assistenten bieden alle hulp die nodig is om het tekort aan zelfredzaamheid omwille van een fysieke beperking op te heffen. Of het nu gaat om hulp bij de persoonlijke verzorging, hulp bij eten en drinken, hulp bij verplaatsingen, hulp bij het uitvoeren van uw hobby of  hulp bij uw administratie, onze persoonlijk assistenten staan voor u klaar wanneer u hen nodig heeft.


 

Lichamelijke verzorging

Hulp nodig bij uw alledaagse verrichtingen zoals: het wassen, douchen, aankleden, eten en drinken, huidverzorging, toiletbezoek, nagels knippen, scheren, ... ?

Uw Persoonlijk Assistent helpt u graag.


Huishoudelijke verzorging

Poetsen, wassen, strijken, ramen lappen, maaltijden bereiden, boodschappen doen,....

U beslist zelf wat u nodig heeft en hoe vaak en uw Persoonlijk Assistent doet de rest.

De meeste huishoudelijke taken kunnen ook via het voordelige tarief van de dienstencheques uitgevoerd worden. Hiervoor hebben wij onze afdeling VLOEMANS Dienstencheques. Voor meer info klik hier

Wij helpen u graag om de voor u meest geschikte zorgformule uit te werken.


 

 

Begeleiding

Heeft u behoefte aan een uitstap maar lukt dit niet alleen? VLOEMANS CARE maakt dit graag mogelijk, een bezoekje aan een vriend of vriendin, genieten van een kop koffie op een terrasje of een weerzien met familie of vroegere buurtbewoners, misschien wilt u wel eens gaan shoppen, maak uw wens kenbaar en wij kijken wat mogelijk is en doen u een voorstel.

Dat is thuiszorg volgens VLOEMANS CARE!


Administratieve Hulp

Vaak is het in orde brengen of op orde houden van de administratie een hele klus. Formulieren worden almaar ingewikkelder, maatregelen, financiële regelingen en voorzieningen zijn vaak niet of onvoldoende gekend, of misschien heeft men hulp nodig bij het schrijven, klasseren, beheren en controleren van documenten. Afhankelijk van uw behoefte van ondersteuning komen onze administratieve medewerkers graag bij u langs om u hierbij te helpen of orde op zaken te stellen.


-----------------------------------------------------------
 

 

Zowel budgethouders als kandidaat budgethouders van een PAB (Persoonlijk assistentiebudget), een PVB (Persoonsvolgend budget) of een BOB (Basis ondersteuningsbudget) kunnen bij ons terecht voor ondersteuning en begeleiding. Van advies en opvolging bij de aanvraag van het budget tot uitvoering van de gewenste zorg.